Projekt centar Borovo | Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića | Projekt Centar Borovo

Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića

Projektom predstavlja nastavak postupka energetske obnove zgrade Dječjeg vrtića ZLATOKOSA Borovo koji je započet u 2018. godini zahvaljujući financijskoj potpori Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ovim projektom su izvedeni radovi sanacije i rekonstrukcije dvorane DV ZLATOKOSA Borovo. Radovi koji su se izveli u dvorani vrtića ovim projektom su uklanjanje parketa i postavljanje sigurnosne PVC podloge, ugradnja podnog grijanja, postavljanje pregrade dvorane, sanacija sanitarnog čvora i postavljanje fiksne opreme.

U svrhu izvođenja svih tih radova bilo je potrebno pripremiti projektnu dokumentaciju i osigurati stručni nadzor nad izvođenjem radova kako bi se radovi sanacije i rekonstrukcije kvalitetno izveli.
Svi troškovi predviđeni proračunom projekta odnose se na izvođenje radova koji će doprinijeti stvaranju prostora ugodnog za boravak djece u dvorani DV ZLATOKOSA Borovo.

Ovaj projekt se provodi uz financijski doprinos Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 266.394,00 kuna, dok Općina Borovo učestvuje u financiranju projekta s iznosom od 420.371,73 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 686.765,73 kuna.

« of 8 »

CyberChimps