Projekt centar Borovo | Politika privatnosti | Projekt Centar Borovo

Politika privatnosti

Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji pcborovo.hr prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljnjem tekstu,“Korisnik“) preko pcborovo.hr internet stranice. Ova politika privatnosti se odnosi na internet stranicu i sve proizvode i usluge koje nudi pcborovo.hr.

Osobni identifikacijski podaci

pcborovo.hr prikuplja osobne, identifikacijske podatke od Korisnika na različite načine. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa. Korisnici mogu posjetiti našu internet stranicu anonimno. pcborovo.hr prikuplja osobne informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvijek mogu odbiti da osobno pruže identifikacijske informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na internet stranici.

Identifikacijski podaci koji nisu osobne prirode

pcborovo.hr ima pravo prikupljanja identifikacijskih podataka o Korisniku koji nisu osobne prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa internet stranicom. Ne-osobni identifikacijski podaci mogu uključiti naziv preglednika, tip računala i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našoj internet stranici, kao što je operativni sustav, pružatelj Internet usluge koji koriste i druge slične informacije.

Kako koristimo prikupljene informacije

pcborovo.hr može prikupljati i koristiti osobne podatke Korisnika u sljedeće svrhe:

  • Da poboljša svoje usluge Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahtjeve korisničkoj službi i podršci.
  • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našoj internet stranici.
  • Da unaprijedimo našu internet stranicu možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
Kako štitimo informacije

pcborovo.hr usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, promjena, objelodanjivanja ili uništavanja osobnih informacija, korisničkog imena, zaporke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našoj internet stranici.

Dijeljenje osobnih podataka

pcborovo.hr ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke osobne identifikacijske podatke drugima.

Prava Korisnika u skladu s GDPR regulativom

Korisnik ima pravo da:

  • Zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka
  • Zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka)
Promjene u politici privatnosti

pcborovo.hr ima diskrecijsko pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vrijeme provjere ovu stranicu za bilo kakve promjene. Da ostanu informirani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Suglasni ste i prihvaćate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svjesni modifikacija. Vaše prihvaćanje ovih uvjeta korištenjem ove internet stranice, prihvaćate ovu politiku. Ako se ne slažete s ovom politikom, molimo Vas da ne koristite našu internet stranicu. Korištenje internet stranice nakon objavljivanja promjena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvaćanje tih promjena. Evidencija baze podataka (email lista) je evidentirana u našem registru.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvo pitanje u vezi s ovom politikom privatnosti, praksom internet stranice ili vašom interakcijom s ovom internet stranicom. Kontaktirajte nas na zop@pcborovo.hr.

CyberChimps