Projekt centar Borovo | Opremanje Kulturnog centra Općine Borovo | Projekt Centar Borovo

Opremanje Kulturnog centra Općine Borovo

U svrhu poboljšanja kvalitete kulturnih dešavanja Općina Borovo je pokrenula projekt opremanja Kulturnog centra Općine Borovo. U tu svrhu nabavljeni su novi projektor i platno, reflektori, audio mikseta, klima uređaj, perilica posuđa i hladnjak.
U Kulturnom centru Općine Borovo održavaju se kulturna dešavanja koja svojom temom doprinose očuvanju i njegovanju srpskog kulturnog identiteta predstavama na srpskom jeziku, nastupima kulturno-umjetničkih društava koja izvode srpske narodne plesove, koncertima umjetnika koji pjevaju srpske pjesme i drugim kulturnim aktivnostima kojima se promovira uporaba srpskog jezika i kulture.
Zahvaljujući nabavljenim audio mikseti, reflektorima, projektoru i platnu za projektor povećati će se kvaliteta scenskih nastupa prilikom izvođenja kulturnih manifestacija na području Općine Borovo. Također, posjetitelji Kulturnog centra će se osjećati ugodnije tijekom boravka u Kulturnom centru zahvaljujući nabavljenoj klimi i hladnjaku u kojemu će se rashlađivati hrana i piće za posjetitelje. Nabavljena perilica posuđa će nam pomoći u spremanju nakon održanih kulturnih dešavanja.
Projekt se provodio u razdoblju 08.11.2021.-01.04.2022. godine.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 49.216,09 kn.
Projekt je sufinanciran sredstvima Srpskog narodnog vijeća iznosom od 45.000,00 kn i Općine Borovo iznosom od 4.216,09 kn.

CyberChimps