Projekt centar Borovo | Obnova dječjeg vrtića Zlatokosa | Projekt Centar Borovo

Obnova dječjeg vrtića Zlatokosa

Projekt Obnova dječjeg vrtića Zlatokosa usmjeren je na poboljšanje materijalnih uvjeta i podizanje kvalitete pedagoških standarda u dječjem vrtiću Zlatokosa kroz provedbu radova sanacije i energetske obnove zgrade dječjeg vrtića Zlatokosa te nabave dodatnog igrala i gumenih anti-stres podloga za igralište dječjeg vrtića Zlatokosa u Borovu.

Kroz projekt nabaviti će se projektno-tehnička dokumentacija potrebna za radove sanacije i energetske obnove zgrade dječjeg vrtića Zlatokosa, provesti će se radovi sanacije i energetske obnove zgrade dječjeg vrtića Zlatokosa te će se nabaviti dodatno igralo za igralište i gumene anti-stres podloge za sva igrala na igralištu dječjeg vrtića Zlatokosa.

Ulaganjem u energetsku obnovu ostvaruju se godišnje uštede u visini od 40.840kWh/god, a ušteda primarne energije u koju je uključena električna energija i energija za grijanje je 90%. Sredstva ušteđena zahvaljujući manjim energetskim troškovima će biti utrošena u nabavu novih didaktičkih pomagala, dodatno obučavanje zaposlenih za nove obrazovno-odgojne aktivnosti i uređivanje prostorija dječjeg vrtića Zlatokosa. Ulaganjem u nabavu i ugradnju dodatnog igrala te zaštitne gumene podloge povećava se standard pružanja usluga dječjeg vrtića Zlatokosa te osigurava veća sigurnost djece za vrijeme boravka u vrtiću.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.387.975,00 kn. Projekt sufinanciraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (1.146.228,00 kn) i Općina Borovo (1.241.747,00 kn).

 

CyberChimps