Projekt centar Borovo | Javna rasvjeta Vukovarske ulice | Projekt Centar Borovo

Javna rasvjeta Vukovarske ulice

Općina Borovo provodi projekt „Javna rasvjeta Vukovarske ulice“ kojim će se izvesti radovi rekonstrukcije sustava javne rasvjete u Vukovarskoj ulici u Borovu.

Cilj projekta je unaprjeđenje energetske učinkovitosti sustava javne rasvjete u Općini Borovo, promicanje energetske učinkovitosti i poboljšanje kvalitete komunalne opremljenosti.

Sustav javne rasvjete u Vukovarskoj ulici u Borovu se sastoji od starih metalnih stupova koji su u lošem stanju zahvaljujući djelovanju vremena, te elektroinstalacija koje su naknadno mijenjane te su zbog toga izložene vremenskim prilikama, pa zbog svega toga dolazi do čestih kvarova i potrebno je izvesti radove zamjene stupova i elektroinstalacija. Svjetiljke koje se nalaze na stupovima su LED svjetiljke i one bi se ponovno ugradile na nove stupove javne rasvjete koji se planiraju ovim projektom postaviti.

Projekt će se provoditi u razdoblju 01.08.-31.12.2021. godine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 265.468,75 kuna. Provedbu projekta sufinanciraju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU iznosom od 105.000,00 kuna i Općina Borovo iznosom od 160.468,75 kuna.

CyberChimps