Projekt centar Borovo | Fit Borovo | Projekt Centar Borovo

Fit Borovo

Provedbom projekta “Fit Borovo” Općina Borovo će uložiti sredstva u novu sportsku infrastrukturu kojom će doprinijeti zadovoljavanju potreba lokalne zajednice za sportskim sadržajima.

U sklopu provedbe projekta će povećati kapacitet postojećeg fitness parka u centru Borova na kojem će se uz postojećih 6 postaviti 10 novih sprava za vježbanje na otvorenome te gumene antistress podloge. Sprave za vježbanje su namijenjene ne samo treniranju snage, već i razgibavanju i povećanju motoričkih sposobnosti korisnika. Na taj način, fitness park je namijenjen širokom rasponu dobne strukture korisnika – od najmlađih do najstarijih.

Primarna ciljana skupina projekta su rekreativci s područja Općine Borovo. Projekt je namijenjen svim osobama s područja Općine Borovo obzira na njihov spol, rasnu ili etničku pripadnosti, religiju ili vjerovanja, invaliditet, dob ili spolnu orijentaciju, ali je prioritet na omladini i osobama starije životne dobi.

Provedbu projekta sufinancira Ministarstvo turizma i sporta iznosom od 150.000,00 kuna, dok Općina Borovo učestvuje u financiranju projekta s iznosom od 111.508,50 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 261.508,50 kuna.

CyberChimps