Projekt centar Borovo | Konferencija povodom početka provedbe projekta “Mreža mladih u zajednici” | Projekt Centar Borovo

Konferencija povodom početka provedbe projekta “Mreža mladih u zajednici”

EDVU2

U petak, 20. veljače 2015. u hotelu Lav u Vukovaru održana je konferencija kojom je predstavljen početak provedbe projekta programskog umrežavanja “Mreža mladih u zajednici”. Nositelj projekta je Europski dom Vukovar, a partneri su Projekt Centar Borovo i Klub mladih općine Tompojevci.

Projekt je usmjeren na podizanje razine kvalitete života mladih na području gradova Vukovar i Ilok, te općina Borovo, Negoslavci, Tompojevci i Trpinja.

Projekt su predstavili Dijana Antunović Lazić (Europski dom Vukovar), Ranka Kojčinović (Europski dom Vukovar), Zoran Baćanović (načelnik općine Borovo, Projekt Centar Borovo), Kristina Kovačić (Klub mladih općine Tompojevci), Goran Jelenić (PRONI/Info centar za mlade Vukovar) i Siniša Mitrović (Grad Vukovar/Stručni suradnik za razvoj civilnog društva, rad s mladima i nacionalnim manjinama). Prisutnima su se također obratili i Tomislav Panenić, načelnik općine Tompojevci i Jasna Ajduković, zamjenica općinskog načelnika općine Trpinja.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

« of 6 »

Financiranje

   

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
CyberChimps
0
Zanima nas što mislite, molimo Vas za komentarx
()
x